Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
08/04/2014 |
Data da última atualização: |
08/04/2014 |
Autoria: |
SILVA, C. S. da. |
Título: |
Fermentation in the gut to prolong satiety: exploring mechanisms by which dietary fibres affect satiety in pigs. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
2013. |
Páginas: |
257 p. |
ISBN: |
978-94-6173-632-1 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Thesis (Doctor) - Wageningen University, Wageningen. |
Palavras-Chave: |
Saciedade. |
Thesagro: |
Fibra; Suíno. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00508nam a2200169 a 4500 001 1984152 005 2014-04-08 008 2013 bl uuuu m 00u1 u #d 020 $a978-94-6173-632-1 100 1 $aSILVA, C. S. da 245 $aFermentation in the gut to prolong satiety$bexploring mechanisms by which dietary fibres affect satiety in pigs. 260 $a2013.$c2013 300 $a257 p. 500 $aThesis (Doctor) - Wageningen University, Wageningen. 650 $aFibra 650 $aSuíno 653 $aSaciedade
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |